skattefradrag

 

LÆS OM SKATTEFRADRAG

Læs omkring skattefradrag.

Et abonnement af Executive Business Club sikrer virksomheden eksklusiv adgang til nye kunder, samarbejdspartnere & investorer mm. hvilket alle er faktorer der sikrer din virksomhed gode muligheder for øget vækst på bundlinien.

https://www.tax.dk/jv-2020-2/cc/C_C_2_2_2_10.htm

En selvstændigt erhvervsdrivende kan i forbindelse med indkomstopgørelsen fratrække udgifter til kontingenter, som er afholdt for at erhverve, sikre og vedligeholde indkomsten.

Fradrag for privatpersoner.
I Executive Business Club får man som privatperon kun adgang til de mange PR fordele som netværket tilbyder, såfremt man allerede er abonnent , og her må privatpersoner selv læse op på, om ikke de ligeså er berettiget til at trække deres medlemsskab fra.

I sag nummer SKM2018.24.LSR fik en medarbejder medhold og blev ikke blev beskattet af værdien af et medlemskab til den lokale golfklubs erhvervsklub. Landsskatteretten begrunder afgørelsen med, at den største del af kontingentbetalingen var betaling for reklameplads som sponsor på klubbens hjemmeside.

De 4 turneringer, som erhvervsklubbens medlemmer kunne deltage i, krævede at man i forvejen var privat medlem af golfklubben.

Derfor fandt Landsskatteretten at der ikke var nogen privat besparelse for medarbejderen. Af disse grunde blev SKATs afgørelse underkendt.

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2270609

Vil du gerne vide mere?

Så sidder vi klar til at tage en dialog omkring vores medlemsskaber

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk