Abonnement

Vi har løsningen der dækker alle dine behov, og som abonnent opnår du kæmpe store fordele fremfor et gratis medlemskab. Netværkets markante tilstedeværelse i Executive Business Club sikrer dig et mærkbart udbytte der leder til øget profit på bundlinien. Et Sølv-abonnement giver dig eksklusiv adgang til at benytte følgende services.

Til info: 1 opslag pr. service pr. måned

Et Sølv-abonnement giver dig eksklusiv adgang til følgende services.

1. Dele PR-relateret opslag vedrørende din virksomhed i EBC.

2.Oprette fysiske events for din virksomhed.
3.Oprette online events for din virksomhed.
4.Afholde livestream fra din virksomhed.

5.Benytte featuren “RUM” i Executive Business Club hvorfra du kan invitere op til 50 personer til live/zoomevent.
6.Efterspørge sponsorer i Executive Business Club.
7.Dele podcasts og anden relevant information omkring din virksomhed.
8.Søge efter nyt arbejde i Executive Business Club.
9.Medlemsfordele på webside.
10.Support fra Executive Business Club til at assistere dig med online kampagner og anden form for PR relateret præsentation (08-16).

Bonusinformation:
Et abonnement er 100% fradragsberettiget på din selvangivelse, så du har ALT at vinde.

Du holder INGEN ekstraudgifter til bil, transportomkostninger, kontorleje, spiltid på transport, planlægning mm, da alt foregår online, så grib muligheden for at skabe egen personlig succes.


Sølv-abonnement

KUN 520 pr måned inkl. moms

 

5000,00 kr. ex. moms for 12 måneder. (6.250 inkl. moms)

Bliv medlem her. Indmelding

Du kan benytte rentefri delbetaling til dette abonnement. klik her:
Betal i rater

Time is money

Executive Business Club udvikler og faciliterer globale netværk der 24/7 365 dage om året er tilgængeligt ligemeget hvor på kloden du befinder dig.

Vores medlemmer er lokaliseret i + 60 lande og den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Executive Business Lounge er et enestående online netværk – et videnscenter, der skaber stor merværdi, da alle i netværket samtidigt informeres om hvad medlemmerne deler af interessant information.

Det fremmer forretning, innovation, investering og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af værdifuld tid.

Adgang til PR i netværk af Executive Business Club´s samarbejdspartnere der tilsammen rummer + 500.000 medlemmer, hvilket sikrer dig adgang til potentielt nye kunder/samarbejdspartnere og investorer mm.

I Executive Business Club har du direkte adgang til +200 unikke kompetencer.

Executive Business Club´s netværk sikrer dig et stort ROI når man f.eks deler PR omkring din virksomhed, da samtlige af netværkets kapital stærke medlemmer informeres om dit vigtige budskab.

I Executive Business Club, er du altid 10 skridt foran og prøv at stille dig op på “ølkassen”, og spørg ud i salen omkring de udfordringer du ligger inde med, og du vil opleve magien udfolde sig.

 

Effektiv PR

TradeHubs netværk sikrer et stort øget kendskab til dig og din virksomhed, hvilket leder til øget omsætning & indtjening.

Fællesnævner for effektiv og resultatskabende markedsføring (PR) er synlighed i markedet, og ligeledes er det vigtigt at man agerer anderledes end vanligt.

Hvis ikke man er synlig, kan man have en nok så fantastisk virksomhed – der er bare ingen der opdager det. Nu mere end tidligere er synlighed og dialog altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisen, og her gælder det om at stikke ud fra mængden og brænde sig fast på nethinden af mulige nye partnere & kunder.

TradeHub skal opfattes som en online udgave af en skarpsleben schweizerkniv, en komplet værktøjskasse i lommeformat.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem alle processer, du skal blot kunne forestille dig resultatet når du træder op på “ølkassen”, og fremlægger viden til kapital stærke netværk bestående af +6500 executives, virksomhedsejere, og iværksættere.

Vil du gerne vide mere?

Så sidder vi klar til at tage en dialog omkring vores medlemsskaber

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk