Vexa

Betalt samarbejde med Vexa.

Er din låneansøgning afvist af banken?

Så kan Vexa der er en dansk ejet virksomhed måske hjælpe dig, ved at tilbyde en fordelagtig finansiering af lån i friværdi i din bolig.

Som samarbejdspartner til Vexa opnår man en rabat på 1000 kr. på stiftelsesomkostninger i relation til et lån, og får ligeså gratis konsultation omkring ens mulighed for at låne i boligens friværdi.

Benyt rabatkoden “DOR” når du henvender dig til Vexa via nedenstående kontaktformular, ellers mister man muligheden for at få 1000 kr. i rabat på stiftelsesomkostninger, skulle man blive godkendt til et lån i friværdien.

Om Vexa

Vexa har stor kompetence inden for ejendomsmarkedet, specielt finansiering af fast ejendom og i handel og formidling af ejendomslån til både privat- og erhvervskunder.

Boligkøb – hvad gør man når banken siger nej
Der er flere fordele ved finansiering af fast ejendom uden om banken.
https://www.vexa.dk/uden-om-banken/

Samlelån – få en overskuelig og struktureret økonomi.
https://www.vexa.dk/samlelaan-for-boligejere/

Få lån i Ejer- eller andelsbolig.
Vi tilbyder fordelagtig finansiering til privatpersoner mod pant i fast ejendom. Det kan være parcelhus, rækkehus, ejerlejlighed, sommerhus eller andelsbolig.
https://www.vexa.dk/laan-ejerbolig/

Få lån i Erhvervsejendom.
Vi tilbyder konkurrencedygtig finansiering til selvstændige mod pant i erhvervsejendom, udlejningsejendom eller i blandet bolig- og erhvervsejendom.
https://www.vexa.dk/laan-erhvervsejendom/

Hos Vexa får alle kunder ordentlig, ansvarlig og professionel sagsbehandling.
Hos Vexa er vi kompetente og professionelle omkring det at drive vores forretning og samtidig sætter vi en ære i at være nærværende og ordentlige over for hinanden, kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder derfor målrettet på at kombinere en nærværende, professionel og personlig sagsbehandling med tidssvarende og konkurrencedygtige lånetilbud.

Kontakt Vexa på nedenstående information og nævn rabatkoden “DOR”, hvis din ansøgning godkendes og du efterfølgende tager dialogen med Vexa.

Udfyld låneansøgning – det tager kun 2 min.
Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom. Vi yder lån til både privat- og erhvervskunder.
Udfyld låneansøgningen og få et uforpligtende lånetilbud
https://www.vexa.dk/laneansogning/

Søren Helm

Telefon: +45 20 21 68 50
Email: helm@vexa.dk
Website: vexa.dk
Adresse: Vexa Viborg, Farvervej 5, 8800 Viborg