Det siger medlemmerne

Det siger medlemmerne

Uddrag af feedback fra vores medlemmer.

Executive Business Club har for mig banet vejen for bekendtskaber, jeg ikke ellers havde kunnet få. Samtidig har flere vist interesse i, at købe varer fra mine butikker (Skousen og Invita), og især folk med ejendomme og lejemål har skrevet.

Jeg glæder mig til at kunne give noget tilbage.

Jesper M Larsen

Executive Business Club medlem

Executive Business Club kan ikke måles med andre grupper. Executive Business Lounge tager Facebook til helt nye højder, og på en helt ny måde. Flot og hårdt arbejde🥇🏆 Jeg har allerede selv fået to nye og rigtig gode business kontakter og samarbejdsaftaler op og køre👌 og kan slet ikke vente til at Danmark åbner rigtigt op igen, og vi kan begynde at mødes til arrangementer, walk and talk (Sjælland) m.m.

En stor stor ros til administratorerne der kontinuerligt ligger stor energi i Executive Business Club🙏 og jeg kan ikke vente til at møde jer alle in real life 😎 De bedste søndagshilsner Christian Nielsen

Christian Nielsen

Executive Business Club medlem

JA – dette er et super netværk 😊👍

Thomas Saxe

Executive Business Club medlem

Jeg elsker det her netværk! Jeg har kunnet hjælpe med nogle ting, jeg har kunnet udstille min uvidenhed og får hjælp til noget jeg synes var mega vigtigt. Jeg har kunnet give gode råd til min kæreste om investering / støtte til startups og nåååå ja, så har jeg jo så nok lige fået opfyldt et af mine største ønsker, nemlig at prøve at spille Polo. Jeg er fan! Og håber vi sammen kan drive det til endnu større højder med tiden! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Thomas Gerdes

Executive Business Club medlem

Meget fint udbytte. Jeg sendte en forespørgsel og fik mange svar

Bo Bjerregaard Rasmussen

Executive Business Club medlem

Der er rigtig stort potentiale i dette netværk, da det er et netværk at proaktive mennesker, med høj dynamik. Indtil videre, på denne korte tid, har jeg fåret brugbare henvendelser, sparret i et emne, hjulpet på vej med noget ikke-fagligt fra mit netværk, fået mega inspiration fra andre medlemmer gennem deres indlæg og præsentation, samt købt ydelse hos et andet medlem. Jeg er personlige ikke så meget til netværk der har til formål at gøre alt billigere – da jeg ikke mener at pris er afgørende i en god handel. Jeg vægter tillid, ærlighed og sikkerhed højere. Det er det netværk skal bibringe.

Ulrik Walther Rasmussen

Executive Business Club medlem

Executive Business Club er et Fantastisk tiltag som jeg er sikker på vi allesammen kan få rigtig meget ud af i fremtiden 🙏🏁 glæder mig til at lære alle de fantastisk medlemmer endnu bedre at kende som allerde er en del af gruppen.

Jan Møllegaard Jørgensen

Executive Business Club medlem

Jeg har fulgt med fra start, læst alle præsentationer med stor interesse (skylder stadig at levere en selv) og er vildt imponeret over kvaliteten og bredden i dette netværk! Jeg tror i princippet, at vi her har en forsamling, der (alt andet lige) ville kunne hjælpe hinanden med stort set alt. Og det rigtigt gode er, at alle virker alle indstillede på at bidrage, sparre, dele kontakter mv. Jeg tror vi sammen kan gøre dette til et sindssygt stærkt netværk, og når ‘vi må’ synes jeg vi skulle lave et brag af en ‘get together’! Online is good, meeting up kicks ass! Nice going Andreas! Glæder mig til at se jer allesammen!

Allan Lyhne

Executive Business Club medlem

Ja – både hjælp & inspiration👍

Frank Heskjær

Executive Business Club medlem

Jeg er rigtig glad for at være en del af Executive Business Club. Det er et generøst fællesskab og top inspirerende og motiverende at læse jeres andres historier. Der er rigtig meget mod og mandshjerte i dette her selskab, og jeg glæder mig til at udforske mulige partnerskaber i den kommende tid og byde ind, hvor jeg kan.

Mads Damsbo

Executive Business Club medlem

Tak til Andreas Rasmussen og resten af holdet bag Executive Business Club. Jeg havde aldrig forestilet mig, at dette netværk skulle få så stor en effekt, som beviseligt er tilfældet. Efterhånden som tiden er gået, har det vist sig at være noget af det mest brugbare netværk, jeg har nogensinde har været en del af, og jeg er sikker på, at de fleste her i Executive Business Club, vil give mig ret. Jeg læser indlæg fra store talenter, med succes i erhvervslivet, samt success historier fra entreprenører og startup’s i stort set alle brancher, her er der virkelig noget at lære af og hente inspiration fra. Det er som at være placeret i en slikbutik, med frit valg på alle hylder. Alle byder ind med gode råd og vejledning, hvis man ønsker det, det er bare at række ud.
Jeg rakte ud til Andreas Rasmussen og fik straks den bedste støtte jeg kunne tænke mig, – enda ”pro bono”. Jeg arbejder nu med at samle op og tale med interesserede i mit FuelSaver projekt til transportsektoren. Endnu engang et stort tak til teamet bag Executive Business Club.

Ha’ en rigtig god dag, – og husk, – jeg er kun et opkald væk, hvis du kan bruge min viden og erfaringer.

PS: Der er et andet interessant projekt i støbeskeen, – forhåbentlig med offentliggørelse indenfor et par måneder, et projekt som mange her i Executive Business Club med sikkerhed vil kunne få glæde af. Mvh. Poul GBL medlem

Poul Dissing

Executive Business Club medlem

Jeg har fået spændende nye kontakter og nogle af dem har allerede resulteret i samtaler omkring invest eller samarbejde jeg har bestemt også fået udvidet mit netværk til personer hvis ydelser formentligt kan blive brugbart praktisk med tiden. Dertil er det inspirerende at læse om de forskellige typer og baggrunde herinde , nemt overskueligt og samlet og GRATIS … Jeg har også den anden vej forbundet medlemmer med folk blandt andet til forretningskontakter her i Litauen samt til Georgien hvor jeg også har kontakter .

Michael Dalgaard

Executive Business Club medlem

Jeg har netværket og ledet netværk i mange år og kender værdien af et godt og relevant netværk. Andreas var på besøg i anden anledning og snakken faldt på Executive Business Club netværket. Andreas sagde kækt: “Prøv det af med en ikke-lige-til-højrebenet udfordring”. Det har jeg så gjort. Andreas havde ret. Kompetente, relevante og hjælpsomme medlemmer rakte ud og jeg fik brugbare indspil og god hjælp! Jeg kan varmt anbefale netværket.

Lars-Christian Brask

Executive Business Club medlem

Jeg synes det er dejligt at få en masse nye bekendtskaber, som i mere eller mindre grad har inspireret mig. Samtidig har jeg fået 2 nye potentielle partnere, som skal i gang med at hjælpe i min import/export virksomhed. Så i min verden en absolut godkendt gruppe.

Henrik Kraak Jessen

Executive Business Club medlem

Ja stærkt netværk med mange skarpe profiler indenfor et utal af brancher!

Kevin Yunai

Executive Business Club medlem

Har fået rigtig meget ud af gruppen i forbindelse med mine virksomheder jeg driver. Der er altid god sparring og vejledning fra diverse kompetente personer herinde. 🙏🏼😁

Mads Bisgaard Bonderup

Executive Business Club medlem

Jeg har kun positivt at sige. Mødt mange interessante mennesker. Jeg har haft god gensidig sparring og fedt det går så hurtigt med svar i gruppen hvis der ligges en “forespørgsel” ud😉Bh. Mads

Mads Lustrup

Executive Business Club medlem

Fantastisk netværk, dr helt sikker på, det er til gavn for rigtig mange. Og sig endelig hvis jeg skal hjælpe med at brede budskaber om jeres virksomheder.

Ulrich Larsen

Executive Business Club medlem

JA.. 💪🏼 Fået fantastisk hjælp fra mange medlemmer i forbindelse med opstart at muligvis Danmarks lækreste sodavand.

Anders Coisbo

Executive Business Club medlem

Lidt sent til festen, men jeg må også hellere give mit feedback. FANTASTISK initiativ. Det synes jeg virkelig. Der er meget talent, tværfaglighed, hårdt arbejdende mennesker og ikke mindst kæmpe potentiale i denne gruppe mennesker. Havde det ikke været for Covid-19, er jeg sikker på vi havde fået en endnu sjovere start, men omstændighederne i betragtning, er jeg super glad for de incitamenter der har været.

Jeg har fået noget genial sparring med par gutter herinde, og skal da helt klart opsøge det noget mere. Jeg håber jeg kan være med i nogle walk and talks i nære fremtid, og ikke mindst, nogle fede arrangementer på sigt. Sig til Andreas, hvis jeg kan hjælpe med noget, med at stable noget på benene. Bh Zarko

Zarko Zae

Executive Business Club medlem

Først igen tak for den gode ide, samt muligheden, Jeg læser hver gang de spændende introer fra nye medlemmer, og tænker “hold da op, hvor spændende. . Jeg synes at Executive Business Club giver alle medlemmer en unik mulighed for at dele og hente kompetencer. Det som jeg kunne ønske mig ( selv om julen er overstået) er en mulighed for at kunne søge i kompetencer og erhverv, personer etc, så man kunne målrette sin søgen, og komme i dialog med dem man søger. ( måske kan man allerede, og jeg bare ikke ved det ). Jeg synes og tror at dette ville optimerer meget, i min brug af netværket. Håber det giver mening, igen tak for fed ide. God dag HC

Hans Christian Orlamundt

Executive Business Club medlem

Jeg vil starte det med at sige jeg rigtig godt kan lide gruppen. Det har været en meget brugbar gruppe for mig personligt da jeg har kunne komme i forbindelse med likeminded personer. Dette har været en meget brugbar ting. Her har vi kunne debattere nogle spændende ting i nogle gode rammer hvor alle har kunnet byde ind og der ikke har været “et sort får”. I har skabt rammerne for et godt netværk hvor der er blevet samlet mange forskellige mennesker med flere fællesnævnere som drive og vedholdenhed. Man opnår jo kun succes på en måde, det er hård arbejde kan man sige. Jeg er kommet i besiddelse af en masse kontakter hvor vi har kunnet spare på flere måder, dette har været utrolig lærerigt og brugbart.

Victor Pedersen

Executive Business Club medlem

Ja. Jeg mødte fantastisk opbakning ifb. med salg af min bog Udbrud🙏

Michael Rasmussen

Executive Business Club medlem

Super koncept – har allerede hjulpet mig 👍😀🇩🇰

Axel G. Kristiansen

Executive Business Club medlem

Ja absolut. Har allerede forbundet med (og fået hjælp af) flere vanvittigt spændende mennesker 💪

Mikael Rieck Kousgaard

Executive Business Club medlem