TradeHubs advisory board

Advisory Board
Dan Lyngvild

Dan Lyngvild

Senior Management Consultant and specialist within IT Business Development, IT Infrastructure and Cybersecurity.

Dina Myrup Raabjerg

Dina Myrup Raabjerg

Konservativ folketingskandidat, IT-forretningsudviklingschef og Bestyrelsesmedlem

Jes Dorph

Jes Dorph-Petersen

Journalist, redaktør, forfatter og tv-vært. Uddannet journalist og i 20 år “Mr News” på TV 2 som hovedvært på 19 Nyhederne. Har desuden været vært på Station 2, Hvem vil være Millionær, Champions League, Godmorgen Danmark og Godaften Danmark – samt adskillige folketingsvalg, politiske topmøder og transmissioner fra kongehuset.

Han er adskillige gange kåret som Danmarks bedste tv-vært både af fagfæller og af seerne.

Jes har desuden skrevet flere bøger, været klummeskriver og holder fortsat foredrag.

Han stoppede midlertidigt som vært på Nordisk Film TV i 2020 efter en metoo-advokatundersøgelse, som Jes siden har protesteret imod.

I dag arbejder han som selvstændig og dyrker sin store passion for fodbold som kommentator, skribent og vært på FCK-fanmediet Copenhagen Sundays.

Marianne drives af at give mest mulig værdi og forbedre det eksisterende.

Derfor deltager hun aktivt i mange netværk for atvidensdele, samt at holde sig opdateret på, hvad behovet er, og hvilke muligheder og udfordringer, der findes.

Det handler om at komme bedst muligt fra start – for at mindske antallet af bumps på vejen og smidiggøre en senere exit.

Marianne har mange års erfaring fra advokatbranchen med speciale i M&A, virksomheds- og selskabskonstruktioner samt daglig administration og drift af virksomheder.

Både før og efter sin tid som advokat, har Marianne arbejdet som jurist i mellemstore virksomheder, hvor hun har arbejdet med compliance (efterlevelse af offentligretlige og interne regler) og implementeringsprojekter.

Af større IT-projekter kan nævnes GDPR, hvidvaskreglerne og det offentlige ejendomsvurderingssystem. Marianne s force er at smidiggøre og automatiserer processerne gennem sin erfaring, samt kendskab til reglerne og de teknologiske muligheder.

Hun har en forkærlighed for startups og iværksættere, som hun selv identificerer sig som. I 2019 startede hun familieforetagendet Juridisk Rådgivningsfirma ApS, og har i 2021 opstartet Facebookgruppen Spørg en jurist, der giver sparring til generelle juridiske spørgsmål.

Herudover har Marianne været ansat i Vurderingsstyrelsen siden 2019.

Bo B. Rasmussen

Bo B. Rasmussen er ekspert i international handel og investering. Bo har ledet handelsafdelinger for Udenrigsministeriet i at antal land og desuden arbejdet som selvstændig konsulent og coach med internationale kommercielle forhold som speciale. Som et led i arbejdet har Bo boet i udlandet i mere end 22 år, herunder i Asien og Mellemøsten.

Bo har bl.a. arbejdet med forretningsudvikling, partnersøgning, internationaliseringsstrategier og implementering af samme, håndtering af kulturelle udfordringer i international ledelse og teams, krisehåndtering, HR, CSR og risikoanalyser.

Bo B. Rasmussen er certificeret som Executive Coach fra Henley University og uddannet i kortlægning af kulturelle profiler.

Desireé Rose

Desireé er en kvinde med et kæmpe drive. Hun er en visionær og idérig ildsjæl der udfordrer de faste rutiner, roller og rammer mange er fanget i og som begrænser os.

Hun er passioneret omkring at få virksomhedsejere og ledere til at stoppe op og finde ind til deres fokus, passion og mål for virksomheden.

Fagligt har Desireé 3 hovedinteresser.

DROSE; Her arbejder hun selvstændigt som brand- og businessmentor og hjælper selvstændige og SMV’er med at finde passionen og målet med deres branding – både strategisk, visuelt og kommunikativt. Hun tager initiativ, leder og udfordrer måden at udvikle forretningen og teamet.

Hun er foredragsholder omkring at finde passionen fremfor vision og mission. Om at finde retningen og det rigtige mindset.

Netværk; Desireé er kæmpe fortaler for netværk, ydmyghed og relationer, hvor vi spiller hinanden stærkere med hver vores kompetencer. Udover at være co-founder af flere erhvervsnetværk, er hun i dag stifter af netværket WomenPower, er aktiv i andre netværk og har stor glæde af at bidrage til rammer, hvor man kan vokse og dygtiggøre sig.

Bestyrelse; Udover sit arbejde som Bestyrelsesmedlem, sidder Desireé også i nøje udvalgte Advisory Boards med formålet om, at sammen gør vi en verden til forskel.

“Stræb aldrig efter det der er perfekt for andre, men det der er perfekt for dig. Fokusér på at blive en bedre udgave af dig selv, end du var i går”.