TradeHubs advisory board

Advisory Board
Anders Fritz Carlsen

Anders Fritz-Carlsen

Founder & CEO AFC Performance.

AFC Performance works with startup/early stage companies in their initial phase. All startups/early stage companies “main focus” is to obtain funding – faster rather than later – but are you funding ready?

Torben Stevold

Torben Stevold

Torben Stevold er områdedirektør i Danske Bank for Sjælland og Bornholm. Han har en skarp sans for forretningsudvikling og innovation, og et stort fokus på at levere super gode kundeoplevelser så der skabes sund forretning mellem mennesker.

Dan Lyngvild

Dan Lyngvild

Senior Management Consultant and specialist within IT Business Development, IT Infrastructure and Cybersecurity.

Lars Frohn

Lars Frohn

Lars besidder en unik forretningsforståelse og har indgående kendskab til HW som Intel IPI og SW som Microsoft, Google og UNIX partner.

Han arbejder med iværksættere og forretningsfolk på tværs af alle områder.

Dina Myrup Raabjerg

Dina Myrup Raabjerg

Konservativ folketingskandidat, IT-forretningsudviklingschef og Bestyrelsesmedlem

Mike Radoor

Mike Radoor er Co founder til miinto.com, playbookapp.io, Ocast.com, Schoolparrot.com, High Performance Mentor for 200+ C levels I Danmark og forfatter.

I sin unge alder har Mike formået at skabe en håndfuld store danske som udenlandske succeser og på sidelinjen skrevet en bog om succesfuldt adfærdsdesign i forhold til sund, effektiv og glad livsstil.

I dag driver Mike sit Online Mentorforløb M·E·R·E, hvor han deler ud af sine redskaber til at kunne sætte de store skræmmende mål og ultimativt opnå dem.

Mike har desuden holdt et utal foredrag, hvor kunderne hedder alt lige fra Intel USA, Tupperwear til EY.

Jes Dorph

Jes Dorph-Petersen

Journalist, redaktør, forfatter og tv-vært. Uddannet journalist og i 20 år “Mr News” på TV 2 som hovedvært på 19 Nyhederne. Har desuden været vært på Station 2, Hvem vil være Millionær, Champions League, Godmorgen Danmark og Godaften Danmark – samt adskillige folketingsvalg, politiske topmøder og transmissioner fra kongehuset.

Han er adskillige gange kåret som Danmarks bedste tv-vært både af fagfæller og af seerne.

Jes har desuden skrevet flere bøger, været klummeskriver og holder fortsat foredrag.

Han stoppede midlertidigt som vært på Nordisk Film TV i 2020 efter en metoo-advokatundersøgelse, som Jes siden har protesteret imod.

I dag arbejder han som selvstændig og dyrker sin store passion for fodbold som kommentator, skribent og vært på FCK-fanmediet Copenhagen Sundays.

Kristin Assaad

Kristin Assaad

Kristin Assaad er uddannet erhvervsjurist og så er hun stifter og direktør af LegalUp, en digital og innovativ juridisk virksomhed, der hjælper SMV’er. Hun har også stiftet flere frivillige retshjælpe, herunder Iværksætterretshjælpen, der hjælper iværksættere med gratis juridisk rådgivning. Hun er blandt andet medlem af Aalborg Iværksætterråd, flere Advisory Boards og blev i 2021 udvalgt til Berlingske Talent 100.

Bo B. Rasmussen

Bo B. Rasmussen er ekspert i international handel og investering. Bo har ledet handelsafdelinger for Udenrigsministeriet i at antal land og desuden arbejdet som selvstændig konsulent og coach med internationale kommercielle forhold som speciale. Som et led i arbejdet har Bo boet i udlandet i mere end 22 år, herunder i Asien og Mellemøsten.

Bo har bl.a. arbejdet med forretningsudvikling, partnersøgning, internationaliseringsstrategier og implementering af samme, håndtering af kulturelle udfordringer i international ledelse og teams, krisehåndtering, HR, CSR og risikoanalyser.

Bo B. Rasmussen er certificeret som Executive Coach fra Henley University og uddannet i kortlægning af kulturelle profiler.

Desireé Rose

Desireé er en kvinde med et kæmpe drive. Hun er en visionær og idérig ildsjæl der udfordrer de faste rutiner, roller og rammer mange er fanget i og som begrænser os.

Hun er passioneret omkring at få virksomhedsejere og ledere til at stoppe op og finde ind til deres fokus, passion og mål for virksomheden.

Fagligt har Desireé 3 hovedinteresser.

DROSE; Her arbejder hun selvstændigt som brand- og businessmentor og hjælper selvstændige og SMV’er med at finde passionen og målet med deres branding – både strategisk, visuelt og kommunikativt. Hun tager initiativ, leder og udfordrer måden at udvikle forretningen og teamet.

Hun er foredragsholder omkring at finde passionen fremfor vision og mission. Om at finde retningen og det rigtige mindset.

Netværk; Desireé er kæmpe fortaler for netværk, ydmyghed og relationer, hvor vi spiller hinanden stærkere med hver vores kompetencer. Udover at være co-founder af flere erhvervsnetværk, er hun i dag stifter af netværket WomenPower, er aktiv i andre netværk og har stor glæde af at bidrage til rammer, hvor man kan vokse og dygtiggøre sig.

Bestyrelse; Udover sit arbejde som Bestyrelsesmedlem, sidder Desireé også i nøje udvalgte Advisory Boards med formålet om, at sammen gør vi en verden til forskel.

“Stræb aldrig efter det der er perfekt for andre, men det der er perfekt for dig. Fokusér på at blive en bedre udgave af dig selv, end du var i går”.