Om Executive Business Club

Executive Business Club er ejete og drevet af TradeHub ApS.

Hos Executive Business Club opbygger og faciliterer store erhverv og forretningsnetværk med global rækkevidde, hvor medlemmerne er fordelt på +60 forskellige lokationer rundt om i verden.

Executive Business Club udvikler bl.a. professionelle kommunikationsnetværk for virksomheder nationale som internationale og personer med specifikke interesseområder

Vi effektiviserer ved dels at minimere udgiften til PR, samtidigt med at maximere udbyttet af deres virksomhedspræsentation.

Executive Business Club har til hensigt at facilitere professionelt administrerede kommunikations- og forretningsnetværk lige fra koncernens adm. CEO til den store underskov af private erhvervsdrivende, med ønsket om at skabe nye langvarige relationer, styrke forretningsgrundlaget, samt videndele på kryds og tværs af alle brancher og verdensdele.

De globale netværksgrupper er primært målrettet ønsket om hurtigt at kunne tilbyde effektiv og professionel sparring/videndeling omkring virksomhedens fokusområder som f.eks. nye kunder, samarbejde, effektivitet, innovation, csr, verdensmål mm. 

 

Time is money

Executive Business Club udvikler og faciliterer globale netværk der 24/7 365 dage om året er tilgængeligt ligemeget hvor på kloden du befinder dig.

Vores medlemmer er lokaliseret i + 60 lande og den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Executive Business Club er et enestående online netværk – et videnscenter, der skaber stor merværdi, da alle i netværket samtidigt informeres om hvad medlemmerne deler af interessant information.

Det fremmer forretning, innovation, investering og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af værdifuld tid.

Adgang til PR i netværk af Executive Business Club´s samarbejdspartnere der tilsammen rummer + 500.000 medlemmer, hvilket sikrer dig adgang til potentielt nye kunder/samarbejdspartnere og investorer mm.

I Executive Business Club har du direkte adgang til +200 unikke kompetencer.

Executive Business Club Lounge netværk sikrer dig et stort ROI når man f.eks deler PR omkring din virksomhed, da samtlige af netværkets kapital stærke medlemmer informeres om dit vigtige budskab.

I Executive Business Club, er du altid 10 skridt foran og prøv at stille dig op på “ølkassen”, og spørg ud i salen omkring de udfordringer du ligger inde med, og du vil opleve magien udfolde sig.

 

Effektiv PR

Executive Business Club netværk sikrer et stort øget kendskab til dig og din virksomhed, hvilket leder til øget omsætning & indtjening.

Fællesnævner for effektiv og resultatskabende markedsføring (PR) er synlighed i markedet, og ligeledes er det vigtigt at man agerer anderledes end vanligt.

Hvis ikke man er synlig, kan man have en nok så fantastisk virksomhed – der er bare ingen der opdager det. Nu mere end tidligere er synlighed og dialog altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisen, og her gælder det om at stikke ud fra mængden og brænde sig fast på nethinden af mulige nye partnere & kunder.

Executive Business Club skal opfattes som en online udgave af en skarpsleben schweizerkniv, en komplet værktøjskasse i lommeformat.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem alle processer, du skal blot kunne forestille dig resultatet når du træder op på “ølkassen”, og fremlægger viden til kapital stærke netværk bestående af +6500 executives, virksomhedsejere, og iværksættere.

Vi spotter mulighederne

Når du vælger at blive en del af Executive Business Club får du adgang til følgende fordele:

Adgang til C-level beslutningstagere (executives, virksomhedsejere, entreprenører, investorer)

200 special kompetencer

Kompetenceoversigt i Executive Business Club(200)
Https://www.facebook.com/groups/348938952871294/permalink/364897634608759

Spændende medlemsrabatter

PR mulighed overfor +500K i netværk vi samarbejder med.

Executive Business Club er et globalt ledernetværk og seneste opgørelse viser, at medlemmerne her i GBL er fordelt på hele 61 forskellige lokationer rundt om i verden. Den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Executive Business Club er et enestående online netværk, og et videnscenter, der skaber ekstrem merværdi da alle samtidigt får information om hvad der rør sig i netværket.

Det er ikke hvad netværket har af navn der tæller, men det der gør mest gavn for dets medlemmer, og her 8 måneder efter at dørene gik op, er Executive Business Club et af Danmarks absolut mest værdiskabende netværk.

Hos Executive Business Club er du altid 10 skridt foran alle, da det at turde stille sig op på “ølkassen” i vores netværk og spørge ud i salen sikrer, at alle får del i de guldkorn som vores samlede kompetencer kanaliserer ud til et fælles gode. Det fremmer forretning, innovation og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af vigtig tid.

Ønsker du samme succes for din omgangskreds af kompetente profiler, så inviter dem med indenfor.

 

Fordele for vores medlemmer

Når du vælger at blive en del af Executive Business Club får du adgang til følgende fordele:

Adgang til C-level beslutningstagere

+200 special kompetencer i +60 lande


Unikke rabatter


PR mulighed overfor +500K

24/7 adgang til at søge sparring i netværket og lægge op til debat omkring relevante emner.

Adgang til alle medlemsfordele på websiden.

Adgang til at poste PR relevant information omkring virksomheden i alle Executive Business Club netværk

Adgang til fysiske events arrangeret af Executive Business Club

Adgang til at efterspørge kapital.

Eksklusiv adgang til netværksgruppe hvorfra man kan opnå online kurser/events mm.

Adgang til at oprette begivenheder og dermed invitere medlemmer til fysiske/online events i alle vores netværk.

Adgang til at oprette RUM hvor du kan videochatte med din inviterede gruppe.

Adgang til at oprette meningsmålinger.

Mulighed for at købe kurser via vores nuværende/kommende abonnenter der tilbyder business-mentor, performancecoach og kurser i leadership samt formidling af strategi.

Tilmeld dig allerede i dag og få adgang til de mange fordele.

416,-

PR. MÅNED ex.moms (sølv abonnement)

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk