Data is king

 

Customer Engagement

TradeHub er det mest oplagte valg for at tage dialogen imellem executives, virksomhedsejere og entreprenører, for værdien målt op på netværkets samlede kompetencer er uden fortilfælde indenfor erhverv og forretningsnetværk i Danmark.

I TradeHub deler og tilgår man lynhurtigt information og samtlige af netværkets medlemmer informeres simultant når der er nyt at læse op på.

Kun de mest digitaliserede i markedet øger trafikken i deres netværk, og i TradeHub oplever vi et meget højt engagement og kæmpe interesse, for at benytte vores mange netværk til at udveksle vigtige informationer og debattere omkring fremtidens forretningsstrategi mm.

Samlet har TradeHub månedlig + 300.000 besøg og den vigtige kapital til at fremme forretning og innovation overstiger + 10 mia. kr.Her er data på aldersfordelig i Gentlemen’s Business Lounge & Women’s Business Lounge.

Gentlemens Business Lounge

Womens Business Lounge

Slides der underbygger hvor den digitale transformation er på vej hen.  

Samlet oversigt over engagement i GBL siden start 1. november 2020.

Samlet oversigt over medlemsaktivitet i GBL siden start 1. november 2020.

Eksempel på det meget høje niveau af engagement i GBL. Den seneste uge har 85% af samtlige medlemmer i Gentlemen’s Business Lounge besøgt netværket. Et tydeligt bevis på det kæmpe udbytte af den tid man allokerer til at opsøge viden i GBL.

Data opdateres løbende

Vil du gerne vide mere?

Så sidder vi klar til at tage en dialog omkring vores medlemsskaber

Adresse

Tradehub ApS
Mariane Thomsens Gade 3
8000 Århus C
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk