Data is king

 

Customer Engagement

Executive Business Club er det mest oplagte valg for at tage dialogen imellem executives, virksomhedsejere og entreprenører, for værdien målt op på netværkets samlede kompetencer er uden fortilfælde indenfor erhverv og forretningsnetværk i Danmark.

I Executive Business Club deler og tilgår man lynhurtigt information og samtlige af netværkets medlemmer informeres simultant når der er nyt at læse op på.

Kun de mest digitaliserede i markedet øger trafikken i deres netværk, og vi oplever et meget højt engagement og kæmpe interesse, for at benytte vores mange netværk til at udveksle vigtige informationer og debattere omkring fremtidens forretningsstrategi mm.

Samlet har Executive Business Club månedlig + 500.000 besøg og den vigtige kapital til at fremme forretning og innovation overstiger + 10 mia. kr.

Her er data på aldersfordelig i Executive Business Club.

 

 

Slides der underbygger hvor den digitale transformation er på vej hen.  

Samlet oversigt over engagement i Executive Business Lounge siden start 1. november 2020.

Samlet oversigt over medlemsaktivitet siden start 1. november 2020.

Eksempel på det meget høje niveau af engagement i Executive Business Lounge. Den seneste uge har 85% af samtlige medlemmer. Et tydeligt bevis på det kæmpe udbytte af den tid man allokerer til at opsøge viden i Executive Business Lounge.

Data opdateres løbende

Vil du gerne vide mere?

Så sidder vi klar til at tage en dialog omkring vores medlemsskaber

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk