Bliv partner i Executive Business Club

Partnerskaber

Skal din virksomhed være del af Executive Business Club´s partner koncept?

Du tilbyder abonnenter af Executive Business Cluben fordel på 20% af jeres normale udbudspris.

Til gengæld opnår virksomheden dels adgang til vores målgruppe af ca. 7000 virksomhedsejere og C + B Levels i Executive Business Club.

Har du spørgsmål så kontakt os venligst på nedenstående information.

Andreas Rasmussen
CEO Executive Business Club/TradeHub
andreas@gentlemenslounge.dk
Mobil: +45 28577658

Morten Atke Nüchel
COO TradeHub
info@tradehub.dk
Mobil: +45-50510013

Time is money

Executive Business Club udvikler og faciliterer globale netværk der 24/7 365 dage om året er tilgængeligt ligemeget hvor på kloden du befinder dig.

Vores medlemmer er lokaliseret i + 60 lande og den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Executive Business Club er et enestående online netværk – et videnscenter, der skaber stor merværdi, da alle i netværket samtidigt informeres om hvad medlemmerne deler af interessant information.

Det fremmer forretning, innovation, investering og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af værdifuld tid.

Adgang til PR i netværk af Executive Business Club´s samarbejdspartnere der tilsammen rummer + 500.000 medlemmer, hvilket sikrer dig adgang til potentielt nye kunder/samarbejdspartnere og investorer mm.

I Executive Business Club har du direkte adgang til +200 unikke kompetencer.

Executive Business Club´s netværk sikrer dig et stort ROI når man f.eks deler PR omkring din virksomhed, da samtlige af netværkets kapital stærke medlemmer informeres om dit vigtige budskab.

I Executive Business Club, er du altid 10 skridt foran og prøv at stille dig op på “ølkassen”, og spørg ud i salen omkring de udfordringer du ligger inde med, og du vil opleve magien udfolde sig.

 

Effektiv PR

Executive Business Club´s netværk sikrer et stort øget kendskab til dig og din virksomhed, hvilket leder til øget omsætning & indtjening.

Fællesnævner for effektiv og resultatskabende markedsføring (PR) er synlighed i markedet, og ligeledes er det vigtigt at man agerer anderledes end vanligt.

Hvis ikke man er synlig, kan man have en nok så fantastisk virksomhed – der er bare ingen der opdager det. Nu mere end tidligere er synlighed og dialog altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisen, og her gælder det om at stikke ud fra mængden og brænde sig fast på nethinden af mulige nye partnere & kunder.

Executive Business Club skal opfattes som en online udgave af en skarpsleben schweizerkniv, en komplet værktøjskasse i lommeformat.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem alle processer, du skal blot kunne forestille dig resultatet når du træder op på “ølkassen”, og fremlægger viden til kapital stærke netværk bestående af +6500 executives, virksomhedsejere, og iværksættere.

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk