Bliv platin medlem 

Bliv partner via et V.I.P platin medlemskab

TradeHub ApS mission er primært at fremme værdien af den vigtige kommunikation imellem virksomheder & executives, virksomhedsejere og entreprenører indenfor dansk erhvervsliv.

TradeHub ApS har ligeledes til formål at binde kultur og værdi sammen indenfor det at skabe og drive virksomhed i ind og udland.

Vi sætter turbo på online kommunikation med det fokus, at skabe øget forretningsudvikling og innovation indenfor dansk erhvervsliv.

TradeHub ApS har kun til formål, at sikre virksomheder markant øget synlighed og deraf værdiskabende PR med øget omsætning til følge.

Hvordan bliver jeg V.I.P Platin – medlem?
Virksomheder kan med stor fordel tegne et V.I.P Platin – medlemskab i GBL, som både matcher virksomhedens DNA og rammer målgruppen for at opnå øget positivt bidrag til bundlinjen.

Tetra Pharm Technologies er 1 af 5 der har valgt, at sætte en effektiv spot på deres virksomhed i GBL de kommende 6 måneder.
https://www.tetra-pharm.com/

V.I.P Platin-medlemmer får eksklusivt logo i vores “header” der vises i samtlige 15 netværksgrupper. https://tradehub.dk/tradehub-netvaerk/

V.I.P Platin-Partners opnår eksklusiv adgang til at dele f.eks. live-virksomhedspræsentationer som fastgøres øverst i netværket, så der skabes max. synlighed for jeres produkt.

PR for Andersen & Martini. https://www.facebook.com/groups/348938952871294/permalink/503477634084091/

PR for Gadens Børn event. https://www.facebook.com/groups/348938952871294/posts/494748091623712/

PR for Novo Nordisk. https://www.facebook.com/groups/348938952871294/posts/420057382426117

PR for VW. https://www.facebook.com/groups/348938952871294/permalink/421545855610603/

En virksomhedspræsentation placeret på vores webside: https://tradehub.dk/bliv-sponsor-i-tradehub/

Pris for 12 mdr. V.I.P Platin – medlemsaftale med TradeHub er kr. 75.000,00 ex. moms.

Du kan læse meget mere information om vores målgruppe af C,V,D & B Level executivs her. https://tradehub.dk/customer-engagement/

Forestil dig potentialet samt værdien af fri adgang til eksklusiv PR i 365 dage, og den store sandsynlighed for blot af opnå en ny kunde.

Ønsker man mere information vedrørende pris og services, er man altid velkommen til at henvende sig på nedenstående information.

Andreas Rasmussen
CEO TradeHub
andreas@gentlemenslounge.dk
Mobil: +45-28577658

Morten Atke Nüchel
COO TradeHub
Mail: info@tradehub.dk
Mobil: +45-50510013

 

 

Time is money

TradeHub udvikler og faciliterer globale netværk der 24/7 365 dage om året er tilgængeligt ligemeget hvor på kloden du befinder dig.

Vores medlemmer er lokaliseret i + 60 lande og den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Gentlemen’s Business Lounge er et enestående online netværk – et videnscenter, der skaber stor merværdi, da alle i netværket samtidigt informeres om hvad medlemmerne deler af interessant information.

Det fremmer forretning, innovation, investering og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af værdifuld tid.

Adgang til PR i netværk af TradeHubs samarbejdspartnere der tilsammen rummer + 500.000 medlemmer, hvilket sikrer dig adgang til potentielt nye kunder/samarbejdspartnere og investorer mm.

I TradeHub har du direkte adgang til +200 unikke kompetencer.

TradeHubs netværk sikrer dig et stort ROI når man f.eks deler PR omkring din virksomhed, da samtlige af netværkets kapital stærke medlemmer informeres om dit vigtige budskab.

I TradeHub, er du altid 10 skridt foran og prøv at stille dig op på “ølkassen”, og spørg ud i salen omkring de udfordringer du ligger inde med, og du vil opleve magien udfolde sig.

TradeHub ~ We connect business.

Effektiv PR

TradeHubs netværk sikrer et stort øget kendskab til dig og din virksomhed, hvilket leder til øget omsætning & indtjening.

Fællesnævner for effektiv og resultatskabende markedsføring (PR) er synlighed i markedet, og ligeledes er det vigtigt at man agerer anderledes end vanligt.

Hvis ikke man er synlig, kan man have en nok så fantastisk virksomhed – der er bare ingen der opdager det. Nu mere end tidligere er synlighed og dialog altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisen, og her gælder det om at stikke ud fra mængden og brænde sig fast på nethinden af mulige nye partnere & kunder.

TradeHub skal opfattes som en online udgave af en skarpsleben schweizerkniv, en komplet værktøjskasse i lommeformat.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem alle processer, du skal blot kunne forestille dig resultatet når du træder op på “ølkassen”, og fremlægger viden til kapital stærke netværk bestående af +6500 executives, virksomhedsejere, og iværksættere.

Derfor skal du vælge Tradehub som din næste forretningspartner

TradeHub er topklasse erhverv & forretningsnetværk for C-suite executives, erhvervsfolk, virksomhedsledere, virksomhedsejere samt entrepreneurer bosiddende i +60 lande i verden.

– Online Netværk 24/7 365 dage om året.
– Adgang til + 500K incl. vores samarbejdspartnere
– Adgang til +200 special kompetencer i TradeHub
– Unik PR hvor samtlige medlemmer informeres når man poster.

TradeHub er stærke netværk af mennesker, som vi kan have tillid til, og som vi til hver tid kan sparre med omkring faglige spørgsmål, som vi udfordres med i vores dagligdag.

TradeHub ~ We connect business. https://tradehub.dk/blivvippartneritradehub/

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk