Tradehub’s netværk giver adgang til

 

KVALITETS ERHVERVS-NETVÆRK 

Som landets hurtigst voksende erhvervsnetværk giver Tradehub dig muligheden for:

1.Adgang til at lave opslag om at søge sparring/rådgivning/kompetencer arbejde

2.Adgang til søge kapital til din virksomhed

3.Adgang til at salg/køb af virksomheder.

4. Adgang til 100vis af relevante kurser

5. Adgang til at søge mentor/bestyrelsesmedlememr.

6.Adgang til medlemsfordele her på websiden.

Gentlemen & Women’s Business Lounge er et erhvervs & forretningsnetværk i topklasse der skaber stor værdi for medlemmerne. 

EXCUTIVE NETVÆRK

Tradehub’s excutive netværk er for CEO’s og virksomhedsejere.

Vi kalder det “VIP ~The CEO Corner” som dækker over et unikt netværk af CEO´s samt  professionelle investorermed  + 2 mia. kr i risikovillig kapital 

FORUM OM REALKREDITLÅN

Et aktivt kvalitetsnetværk om realkreditlån samt videndeling omkring realkreditlån. 

EJENDOMME

Et netværk til videndeling omkring ejendomme og ejendomsinvestering

FEINSCHMECKER

I Feinschmecker møder du andre ligesindet der elsker det bedste i livet. Du kan bruge gruppen til at læse og poste om mad, vin, oplevelser m.m – Kort sagt alt hvad der gør livet extraordinært.

TÆNKETANK

En netværk hvor der er højt til loftet og plads til at drøfte de store emner og problemstillinger.

Time is money

TradeHub udvikler og faciliterer globale netværk der 24/7 365 dage om året er tilgængeligt ligemeget hvor på kloden du befinder dig.

Vores medlemmer er lokaliseret i + 60 lande og den simultane videndeling der dagligt skabes “cross borders” gør, at Gentlemen’s Business Lounge er et enestående online netværk – et videnscenter, der skaber stor merværdi, da alle i netværket samtidigt informeres om hvad medlemmerne deler af interessant information.

Det fremmer forretning, innovation, investering og ikke mindst den vigtige parameter for besparelse af værdifuld tid.

Adgang til PR i netværk af TradeHubs samarbejdspartnere der tilsammen rummer + 500.000 medlemmer, hvilket sikrer dig adgang til potentielt nye kunder/samarbejdspartnere og investorer mm.

I TradeHub har du direkte adgang til +200 unikke kompetencer.

TradeHubs netværk sikrer dig et stort ROI når man f.eks deler PR omkring din virksomhed, da samtlige af netværkets kapital stærke medlemmer informeres om dit vigtige budskab.

I TradeHub, er du altid 10 skridt foran og prøv at stille dig op på “ølkassen”, og spørg ud i salen omkring de udfordringer du ligger inde med, og du vil opleve magien udfolde sig.

TradeHub ~ We connect business.

Effektiv PR

TradeHubs netværk sikrer et stort øget kendskab til dig og din virksomhed, hvilket leder til øget omsætning & indtjening.

Fællesnævner for effektiv og resultatskabende markedsføring (PR) er synlighed i markedet, og ligeledes er det vigtigt at man agerer anderledes end vanligt.

Hvis ikke man er synlig, kan man have en nok så fantastisk virksomhed – der er bare ingen der opdager det. Nu mere end tidligere er synlighed og dialog altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisen, og her gælder det om at stikke ud fra mængden og brænde sig fast på nethinden af mulige nye partnere & kunder.

TradeHub skal opfattes som en online udgave af en skarpsleben schweizerkniv, en komplet værktøjskasse i lommeformat.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem alle processer, du skal blot kunne forestille dig resultatet når du træder op på “ølkassen”, og fremlægger viden til kapital stærke netværk bestående af +6500 executives, virksomhedsejere, og iværksættere.

Vil du gerne vide mere?

Så sidder vi klar til at tage en dialog omkring vores medlemsskaber

Adresse

Tradehub ApS
Sct. Ibs Gade 18
8800 Viborg
Tlf: 2857 7658
info@tradehub.dk